lørdag 16. april 2011

Whimsical Little Knits


Denne søte lille boka kjøpte jeg i London for et drøyt år siden, i den sjarmerende garnbutikken loop. Endelig er første prosjekt helt ferdig - det har vel vært ferdig en stund, men enkelte ting tar tid...som det å feste tråder for eksempel...


Jeg var ivrig og begynte få dager etter jeg kom hjem, jeg visste helt siden jeg var i butikken i London hva jeg skulle strikke først - sjalet Ishbel. Det kan strikkes i to str, og jeg valgte den minste. "Ishbel is a simple shawl pattern..." står det så fint i begynnelsen av oppskrifta.


Men som fersking å regne innen det å lese strikkeoppskrifter regnet jeg med at det skulle bli noen utfordringer, så jeg satte meg klar med engelsk-norsk ordbok på terassen i vårsola. Og språklige utfordringer ble det tidlig - Ysolda Teague er nemlig en skotsk designer, og bruker enkelte skotske uttrykk i oppskriftene. Men etter litt startvansker ble mønsteret riktig og sjalet ferdig ganske raskt - og nå endelig klart til bruk.


Sjalet er strikket i Nature's Palette Yarn i fargen Lupin, kjøpt på loop. Sjalet ble kanskje litt lite, men ellers ble jeg greit fornøyd.

torsdag 14. april 2011

VÅR!!


Nå er endelig den deilige våren her - tulipaner, fuglekvitter, sol - og ikke minst forventninger om tida vi går i møte! Og jeg er så heldig at jeg har noen dager avspasering fra jobben akkurat nå. Da blir det raking i hagen, planting av påskeliljer og forhåpentligvis masse terassekos i sola. Nydelig vær og god stemning.


Skulle ikke været innfri mine forventninger har jeg alltids noe å finne på inne også. Det har blitt en del kortlaging i det siste, og jeg har slengt meg med på et par utfordringsblogger også. Her kommer et nytt bidrag, et enkelt konfirmantkort til gutt.


Stempel fra North Star Stamps - konfirmasjon. Pyntet enkelt med blomster og metallcharms.


Fra innsiden - Magi-teksten fra Stempelglede.

Deltar med dette kortet i utfordringen til Scrapperiket - Utfordring 24.

onsdag 13. april 2011

Til konfirmanten



Årets første konfirmasjonskort ble et konvoluttkort - dette er også mitt første kort av denne typen. Har brukt nydelige papirer fra Pion Design, en av mine favoritter for tiden - Sagan om Våren - Viol.


Har lagt med et lite enkelt kort inni med tekststempel fra Papirdesign på den ene siden, og plass til en personlig hilsen på den andre siden.


Jeg har brukt magnet for at kortet skal holde seg lukket, men når man åpner konvolutten får man se stempelet med Magi-teksten fra Stempelglede - synes denne passer perfekt til en konfirmant.


Kortet er enkelt pyntet med noen blomster, perleswirl og litt metall pynt - Live The Dream. Det blir nok flere kort av denne typen, både til konfirmanter og andre - det er enkelt å lage, raskt og litt annerledes.

Deltar med dette kortet i følgende utfordringer;
Sukkersött #120 - Det skal bugne med blomster