lørdag 28. mai 2011

2 x 1år - Hurra!

I morgen blir det en travel bursdagssøndag. Dagen begynner med å feire lille Andreas som blir ett år på mandag. Litt senere på dagen går turen til Christine som blir ett år på tirsdag. En travel dag, men så koselig med disse små sjarmtrollene! Til Andreas har jeg laget dette kortet.


Bildet ble litt mørkt, men jeg syns selv fargene er veldig fine sammen. Papirer fra Maja Design, og den lille søte er et stempel fra Whipper Snapper - fargelagt med Promarkere. Pyntet med blomster og metallpynt.

Deltar også med dette kortet på Scrapperikets Utfordring 27 - Bursdag.

Vintag


 Det blir ofte ei vinflaske som en liten hilsen når noen fyller år, eller når man er bedt bort. Jeg synes en vintag gjør mer ut av det, pynter opp og med plass til en liten hilsen om man ønsker. 


Denne vintag'en er laget som kort og til vinflaska "attåt" gava til svigerinna mi. Papirer fra Maja Design, stempler fra Norsk Stempelblad, Kreativ Hobby og Magnolia.


Kantene er rispet med en kniv og Tilda er fargelagt med Promarkere. Tag'en er pyntet med blomster av forskjellige slag og litt metallpynt.

mandag 23. mai 2011

Jeg vant, jeg vant!!



Så utrolig artig - jeg vant! :) Det var første gangen jeg deltok i en utfordringsblogg og det var utfordring 24 hos Scrapperiket - Metall. Mitt bidrag ble dette konvoluttkortet til en konfirmant.


Premien ser jeg frem til å prøve, det er stempler fra;


Ellers blir det lite tid på hobbyrommet om dagen - vi skifter panel på huset - og da vet man hva man har å gjøre. Men nå har jeg ferie til uka, så da håper jeg det blir litt Anne-tid på hobbyrommet! Ønsker alle en fin uke, og måtte sommerværet komme! :)

fredag 6. mai 2011

Til deg..


Laget før påske en enkel liten hilsen. Søtt Magnolia-stempel på forsiden fargelagt med ProMarker. Med plass til litt sjokolade og et hyggelig stempel inni ble det en koselig hilsen også. Stempelet Oppskrift på Lykke fra North Star Stamps.


God helg! :)