onsdag 19. oktober 2011

Smågaver

Det er ikke alltid lett å finne smågaver som ikke skal koste for mye. Sist jeg skulle på såkalt "sparemøte" kjøpte jeg en pose med hjemmelagede karameller som så riktig så gode ut, men posen var i utgangspunktet stusselig.


Men med litt lilla papir fra Maja Design, et hÄnglar & stÄnglar stempel og noen blomster ble posen ihvertfall litt koseligere. Motivet er fargelagt med Promarkere og kantene svertet med Distress Ink - Vintage Photo.

onsdag 12. oktober 2011

Bryllupskort


Vi var i bryllup i slutten av august, og her er kortet fra oss. Stempelet "Bride and bridesmaid" fra Magnolia er fargelagt med Promarkers. Papirene er fra Pion Designs serie Sagan om Våren. Pyntet med doily, utklipte sommerfugler, blomster, metallpynt og bånd. Dies fra Magnolia og Spellbinders. Knappen med skriften "lykke" er fra Snella & Petronella.


Kortet er enkelt pyntet inni med doily, Magnolia Swirl, halvperler og utklipte sommerfugler. Tekststempel fra Kreativ Hobby og swirl-stempel fra Kort og Godt.

tirsdag 11. oktober 2011

Gavepose


Små gaveposer er greit å ha liggende på lur. Her en i lyseblått med Fairy Dust Tilda fra Magnolia, fargelagt med Promarkers.


Tilda har fått på seg litt Liquid Pearls og Stickles Glitter glue. Pyntet med metallpynt og blonde. Har brukt osteklut, punch fra Martha Stewart - Swirling Lace og dies fra Spellbinders.


Tekststempel på baksiden fra North Star Stamps. Papirer fra Maja Design og kartong fra Bazzill. Alle kantene er svertet med Distress Ink - Pumic stone.

Coffee and cream..

..er denne ukens utfordring hos Just Magnolia and hAnglar & sTanglar Challenge Blog. Og den har jeg kastet meg på med dette kortet.


Har brukt stempelet So Special Tilda In The Garden fra Magnolia, fargelagt med Promarkers. Har også prøvd meg med litt osteklut under motivet her. Ellers er kortet veldig enkelt pyntet med halvperler, blonder og satengbånd. Dies fra Spellbinders.


Alle papirene er fra Maja Design, kartong fra Bazzill. Alle kantene på papirene er svertet med Distress Ink i fargen Vintage Photo. Tekststempelet inni kortet, "De vakreste ting i livet", er fra North Star Stamps.


Deltar med dette kortet også på Scrapperikets utfordring 36 - sirkler.

torsdag 6. oktober 2011

Rosa Sløyfe og dåpskort

Oktober er måneden for Rosa Sløyfe-aksjonen, som er en internasjonal folkebevegelse. Målet med Rosa Sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å samle inn penger til brystkreftforskning. Les mer om Rosa Sløyfe-aksjonen her. Anonyme Scrappere har en Rosa Sløyfe-utfordring som jeg deltar på med dette kortet.


Lille søte Emmeline er døpt, og her er dåpskortet fra oss - veldig rosa og søtt. Stempelet Sleeping Baby Tilda fra Magnolia er fargelagt med Promarkere. Pyntet med perleswirl, blonder, doily og metallpynt.


Kortet er laget av Bazzill bling kartong og ellers har jeg brukt papirer fra Maja Design, serien Mine Vänner Rosa Marina. Pyntet med halvperler og doily inni kortet også. Tekststempler fra Papirdesign og dies fra Spellbinders.



På denne siden syns jeg papiret var pynt nok i seg selv.

onsdag 5. oktober 2011

Årets første...

...julekort! :)

Fikk tak i dette søte motivstempelet fra Bildmålarna, "Mimosa med lykta", på Stempelscrapmessen på Lillestrøm for en drøy uke siden. Syns det passet perfekt sammen med dette tekststempelet fra North Star Stamps. Fargelagt med Promarkere, pyntet med blomster fra Storyteller, blonde og metallpynt. Har brukt dies fra Spellbinders og Magnolia.


Papirene er alle fra Maja Designs serie Fröjdefull Jul og kartong fra Bazzill. Swirlen er lagd av Magnoliadies. Tekststempelet inni er også fra North Star Stamps "Må julen bli fin".


Deltar med dette kortet på følgende utfordringer;
Sukkersött # 139 - Dekorer alle sidene på kortet
Scrapperikets utfordring 36 - Sirkler
Sketchy Color # 87 - Rødt, grått og grønt

På'n igjen...

Da har det visst blitt en ny bloggpause, men nå er det på'n igjen. Nå som høsten virkelig har meldt sin ankomst melder vel lysten til å sitte på hobbyrommet seg igjen også. Selv om jeg ikke har brukt veldig mye tid på hobbyrommet i sommer har det da blitt noe. Mamma bestilte kort til ei rødvinsglad dame, så lagde vin-tag til Synnøve i år.


Har brukt papirer fra Maja Design, tekststempel fra Kreativ Hobby og motivstempelet "Dotty" fra Art Impressions som er fargelagt med Promarkere.