søndag 21. november 2010

Høstkos

Høsten er virkelig tida for å drive med håndarbeid for min del, døgnet har ikke nok timer til alt jeg så gjerne vil gjøre. Jeg har siste tiden nærmest fått dilla på å strikke skjerf/sjal. Det kan vel hende det har noe med at jeg alltid bruker skjerf/tørkle/sjal selv.


Jeg har strikket et helt enkelt trekantskjerf - såkalt Baktusskjerf. Jeg har strikket det på pinne str 4,5 i Debbie Bliss Cashmerino dk og sølvtråd - herlig mykt og varmt! For å gjøre litt mer ut av skjerfet har jeg heklet på en liten viftekant.

Jeg har prøvd meg på en fleecekjole igjen også. Denne gang i mini-utgave sydd til ei lita snuppe på 6 mnd. Koksgrå med lys rosa detaljer. Søt, varm og god!


Jeg har virkelig fått tatt igjen litt blogging i helga også. Samboer'n er på guttetur til London, og jeg har frihelg og gjør bare akkurat det jeg har lyst til. Strikker, blogger og koser meg! God helg!

2 kommentarer:

  1. Kjempe fin skjerf.Så deilig og mykt ut. Også så nyedelig liten kjole. Når er det dere Ilseng/Ottestad damene har tenkt til å lære opp oss Daladamene på symaskin da. he he

    SvarSlett
  2. Det skjerfet så virkelig varmt ut, og fleecekjolen ble veldig fin!
    <3

    SvarSlett