mandag 14. desember 2009

Ny dille!Det går tregt på strikkefronten om dagen, det er jo en del som skal gjøres i denne førjulstida og jeg har så mange strikkeprosjekter på gang, at det aldri er noe som blir helt ferdig. Og som jeg nevnte i forrige innlegg er jeg i ferd med å få en ny dille - å sy fleecekjoler. Det beste jeg vet er å gå i lange tunika/kjoler med tights under, og da er jo dette helt perfekt. Varme og gode er de også i disse kalde vintermånedene. Jeg bor normalt under et fleecepledd i vinterhalvåret, nå bor jeg i fleecekjoler! ;) Over er det bilde av den første kjolen jeg sydde i koksgrå polarfleece med grå og svarte detaljer. Det synes jo at jeg ikke er noen sydame, men jeg ble fornøyd med resultatet til at det var min første og at den er sydd uten mønster.

Her er det nærbilde av en koksgrå kjole med svarte og lilla detaljer. Nå er det lite stoff igjen, men jeg er klar for å sy flere kjoler - jeg trenger vel en julekjole også?! Polarfleece'n har jeg kjøpt i nettbutikken til Stoff og Stil, men varene sendes fra Danmark så det tar sin tid før pakken kommer. Heldigvis har jeg ei snill venninne som skal til Drammen i morgen og som reiser innom Stoff og Stil der, slik at jeg slipper å vente så lenge på stoffet. Takk til Aina! :)

Det har i kveld endelig begynt å snø litt igjen her i Stangebygdene, så da er det vel håp om hvit jul også i år! :)

2 kommentarer:

  1. åhh de var super fiine. Lærer du opp i sying eller?! Fy søren de så skikkelig gode ut.

    SvarSlett
  2. Hehe..jeg er nå ingen sydame, så har vel ikke mye å lære bort, men du kan gjerne komme en dag og sy til deg eller snuppene vettu! :) jeg syns de er supergode, både behagelige og varme å ha på :)

    SvarSlett