lørdag 24. oktober 2009

Skottland


Nå har jeg ikke strikket ei eneste maske på nesten ei hel uke. Jeg har nemlig vært i Skottland denne uka, sammen med søstrene mine og mamma. Vi har bodd i en fin 3 roms leilighet i Edinburgh, en fin gammel by - med masse vedlikeholdsarbeid for tiden. Bildet ovenfor er tatt fra hovedgaten i Edinburgh, Princess Street, mot gamlebyen. Det er tatt rett utenfor Princess Mall, som også var hovedholdeplassen for alle sightseeingbussene. Dagene har gått med til litt sightseeing, kos og shopping - mye shopping. Vi tok oss også en dagstur til Glasgow, som absolutt er å anbefale om man er ute etter mer shopping.


I Glasgow var vi innom Mandors - the fabric store, der hadde de litt av hvert for store og små (les; quiltestoffer til mamma, strikkegarn til meg og ventestol til søs'n). Jeg fant de rosa nøstene på Mandors, mens de andre kjøpte jeg i hobbyavdelingen på John Lewis i Glasgow, alle fra Debbie Bliss. Jeg synes fargene er nydelige og jeg gleder meg kjempe til å strikke noe fint av dem! :)

I Edinburgh var jeg også innom denne butikken; K1 Yarns Knitting Boutique i West Bow rett ved Grassmarket. Ellers gikk det mye i kles-, sko- og gavebutikker. De hadde også begynt å tenke jul allerede der borte, litt tidlig etter min mening, men føltes nesten som om vi var på juleshopping da ;) Takk til mamma og søs'ene mine for en fin og koselig tur! :)

1 kommentar:

  1. Denne butikken la jeg igjen en del pund i, ja! Samme på John Lewis. Koselig blogg du har! Jeg vil også prøve meg på slike fleecekjoler, men hittil har det gått heller dårlig. Tror jeg må finne meg et basic mønster.

    SvarSlett