lørdag 31. oktober 2009

Strikkevær

Som nevnt i forrige innlegg er det flere Just Enough Ruffles-skjerf på gang. Det er mange som har kommet med større eller mindre hint på at det er ønskelig med en lun og myk pakke under treet i år, og noen ønsker skal jeg nok kunne klare å innfri. Denne versjonen er strikket i Drops Merino Extra Fine på pinne nr 5. Garnet er mykt og godt, og lilla er en populær farge i høst. Det første og det andre bildet er av samme skjerf, men noen stor fotograf har jeg aldri vært, så det ser ut som to forskjellige farger, men det er nok det første som er mest lik virkeligheten ;)
Det er gråvær og det begynner å bli kaldt ute om dagen, så det er viktig med strikkeprosjekter i kurven. I dag har jeg vært på garnsalg og fyllt opp lageret litt igjen. Fabrikkutsalget i Brumunddal har jubileum og har i dag hatt 30 % på alle varer i alle avdelinger, og resultatet av mitt besøk ser du nedenfor. Smartgarnet er tenkt til en liten mariusgenser og alpakkagarnet er tenkt til noen søte små snuppe-topper.

I tillegg til strikkeprosjekter er rakfisken et stort høydepunkt på høsten, og den skal jeg ikveld nyte sammen med noen venninner. God helg! :)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med blogg!! Så moro! Godt det er flere som har strikkedilla om dagen. Masse flott du har laget.

    SvarSlett