mandag 15. mars 2010

London


I februar var jeg i London i fem dager, herlig med litt avkobling og nye inntrykk. Vi brukte et par dager til sightseeing, hvor vi kjørte sightseeingbusser på kryss og tvers og så de fleste av Londons severdigheter. Vi tre som reiste har alle vært i London før, samt at det var litt kjølig vintervær, så vi satt stort sett inne på bussen. Men vi hoppet av et par steder, blant annet på The London Dungeon - vet ikke helt hva jeg hadde forestilt meg her inne, men det var ihvertfall noe skuffende, men samtidig var det noe interessant og artig så det ble vel en helt grei opplevelse!


Etter å ha brukt de to første dagene fortrinnsvis til sightseeing og barbesøk ble det den tredje dagen tid til å treffe ei venninne som bor like utenfor London, samt myyye shopping. Koselig!Fjerde dagen ble brukt litt utenfor selve gryta, jeg var på utkikk etter garnbutikken loop. En herlig liten butikk med sjarm og masse spennende garn og oppskrifter. Da vi først var litt i utkanten dro vi oppom stadionområdet til fotballaget Arsenal - Emirates Stadium. Der fikk vi sikret oss noen supporterartikler før vi litt senere på kvelden var tilbake og fikk se Arsenal vinne over Liverpool! :)


Til slutt et bilde av garnfangsten - det ble en del Debbie Bliss garn denne gangen også, et par farger av cashmerino dk og eco bomullsgarn. På loop ble det merinoullgarn fra Hand Jive - Nature's Palette og Colinette - JitterBug, samt Whimsical Little Knits fra Ysolda Teague.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar